Over vereniging LID worden

Algemeen
 
Tennisvereniging Dicke Rijst in Renswoude is opgericht in 1971 op de plaats waar ooit boerderij “Dicke Rijst” stond. Ons tennispark bestaat uit 4 verlichte all-weather kunstgrasbanen en een modern en gezellig clubgebouw. We zijn een financieel gezonde club met moderne voorzieningen en hebben bovendien de laagste contributie van de regio. TV Dicke Rijst maakt gebruik van een digitaal afhangbord, waardoor vergissingen bij het afhangen van de banen niet meer mogelijk is.
 
Activiteiten
 
TV Dicke Rijst is toegankelijk voor jeugd en senioren van elk niveau en elke ambitie. Er is een vaste avond voor racketmix (dinsdag), we organiseren o.a. Clubkampioenschappen, een Kind-Ouder Toernooi en een Wintercircuit. Natuurlijk kan er ook in competitie worden gespeeld op verschillende niveaus. Bij toernooien en kampioenschappen kunt u naast de wedstrijdschema’s ook dagelijks alle uitslagen van gespeelde wedstrijden volgen. Alle activiteiten vind u op deze website.
 
Tennislessen
 
TV Dicke Rijst is toegankelijk voor jeugd en senioren van elk niveau en elke ambitie. op dinsdag is er een vaste racketavond voor ieder niveau. We organiseren o.a. een Kind-Ouder Toernooi en een Wintercircuit. Natuurlijk kan er ook in competitie worden gespeeld op verschillende niveaus. Bij toernooien kunt u naast de wedstrijdschema’s ook dagelijks alle uitslagen van gespeelde wedstrijden volgen. Alle activiteiten vindt u op deze website.
Zowel junioren als senioren, beginners en gevorderden kunnen tennislessen volgen. De prijzen en voorwaarden kunt u vinden via deze link De lessen worden verzorgd door tennisschool Hooijer.
Lidmaatschap
 
Wilt u lid worden kijk dan in het kopje “Lid worden en contributie” aan rechterkant van onze website. U kunt een inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren (met recente pasfoto) bij Kathy Vlaanderen, Prunushof 8, 3927 AZ Renswoude. U kunt het formulier uiteraard ook volledig digitaal invullen!
TV Dicke Rijst had eind 2019 ruim 120 leden, waarvan ca. 25 junioren. (tot 18 jaar) Alle leden zijn door hun lidmaatschap van TV Dicke Rijst automatisch aangesloten bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Door de bond wordt aan ieder lid een ledenpas uitgereikt. Zonder deze tennispas bent u niet speelgerechtigd. 
 
Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen: 
 
Soort lidmaatschap     Per Jaar
Senior     € 140,00
Junior     € 60,00
Zomerlidmaatschap     € 60,00
Entreegeld     € 12,50
 
Een lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. 
 
Sponsors
 
Om alle activiteiten mogelijk te maken heeft de vereniging een aantal sponsors. Ons sponsorprogramma biedt bedrijven en instellingen diverse mogelijkheden om de vereniging financieel te ondersteunen.
 
Vrijwilligerswerk
 
Een vereniging draait niet zonder vrijwilligers. Elke lid (vanaf 18 jaar) wordt geacht iets voor de vereniging te doen. Dit loopt uiteen van Bardienst op speciale momenten tot aan baanonderhoud, parkonderhoud, ledenwerving, feestcommissie enfin alle zaken die belangrijk zijn om de vereniging leuk, gezellig en gezond te houden. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven wat uw voorkeur is. Een commissie lid zoekt dan contact om de details door te nemen!!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 318 572 813

Adres

De Hokhorst 3
3927 GX Renswoude

KVK-nummer

40506155