Over vereniging

Algemeen
 
Tennisvereniging Dicke Rijst in Renswoude is opgericht in 1971 op de plaats waar ooit boerderij “Dicke Rijst” stond. Ons tennispark bestaat uit 4 verlichte all-weather kunstgrasbanen en een modern en gezellig clubgebouw. We zijn een financieel gezonde club met moderne voorzieningen en hebben bovendien de laagste contributie van de regio. TV Dicke Rijst maakt gebruik van een digitaal afhangbord, waardoor vergissingen bij het afhangen van de banen niet meer mogelijk is.
Activiteiten
TV Dicke Rijst is toegankelijk voor jeugd en senioren van elk niveau en elke ambitie. Er is een vaste avond voor racketmix (dinsdag), we organiseren o.a. Clubkampioenschappen, een Kind-Ouder Toernooi en een Wintercircuit. Natuurlijk kan er ook in competitie worden gespeeld op verschillende niveaus. Bij toernooien en kampioenschappen kunt u naast de wedstrijdschema’s ook dagelijks alle uitslagen van gespeelde wedstrijden volgen. Alle activiteiten vind u op deze website.
 
Tennislessen
 
TV Dicke Rijst is toegankelijk voor jeugd en senioren van elk niveau en elke ambitie. op dinsdag is er een vaste racketavond voor ieder niveau. We organiseren o.a. een Kind-Ouder Toernooi en een Wintercircuit. Natuurlijk kan er ook in competitie worden gespeeld op verschillende niveaus. Bij toernooien kunt u naast de wedstrijdschema’s ook dagelijks alle uitslagen van gespeelde wedstrijden volgen. Alle activiteiten vindt u op deze website.
Zowel junioren als senioren, beginners en gevorderden kunnen tennislessen volgen. De prijzen en voorwaarden kunt u vinden via deze link De lessen worden verzorgd door tennisschool Hooijer.
 
Lidmaatschap
 
Wilt u lid worden kijk dan in het kopje “Lid worden en contributie” aan rechterkant van onze website. U kunt een inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren (met recente pasfoto) bij Kathy Vlaanderen, Prunushof 8, 3927 AZ Renswoude.
TV Dicke Rijst had eind 2019 ruim 120 leden, waarvan ca. 25 junioren. (tot 18 jaar) Alle leden zijn door hun lidmaatschap van TV Dicke Rijst automatisch aangesloten bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Door de bond wordt aan ieder lid een ledenpas uitgereikt. Zonder deze tennispas bent u niet speelgerechtigd. 
 
Sponsors
 
Om alle activiteiten mogelijk te maken heeft de vereniging een aantal sponsors. Ons sponsorprogramma biedt bedrijven en instellingen diverse mogelijkheden om de vereniging financieel te ondersteunen.
 
Verplichte bardiensten
 
Senioren van 18 tot 70 jaar zijn verplicht per seizoen drie verplichte bardiensten te ‘draaien’. Dit verhoogt de betrokkenheid bij onze vereniging en mede hierdoor kunnen we de prijzen van de consumpties laag houden. Vanaf 2014 is het zelfs mogelijk deze bardienst zelf te plannen met uw persoonlijke inlogcode van de website. U krijgt van ons automatisch via een mail een herinnering van u bardienst. Op de website kunt u ook terugvinden, wanneer uw bardiensten zijn ingepland. Het is mogelijk de verplichte diensten af te kopen door een verhoging van de contributie met 100 euro.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 318 572 813

Address

De Hokhorst 3
3927 GX Renswoude