Ouder Kind toernooi 2020

17 juli 2020

 

 

 

 

 

Hoi allemaal,

Op zaterdag 5 september a.s. wordt de volgende editie van het “Tjerk van Erp Ouder – Kind Toernooi” gehouden!

Voor wie? Voor jeugdleden die een keer willen tennissen met een neef/nicht, vader/moeder, opa/oma, oom/tante of broer/zus.

Geen lid of nog nooit getennist? Om met dit gezellige toernooitje mee te kunnen doen hoef je niet allebei lid te zijn, dus neem voor deze middag gerust iemand uit je familie mee waar je graag een keer samen mee wilt tennissen en geef je op als ouder-kind koppel! Je speelt een paar wedstrijdjes samen en wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld, maar het gaat natuurlijk vooral om het plezier.

Tijdstip? Het toernooi start om 14:30 uur en eindigt om 16:30.Er zijn géén kosten verbonden aan het toernooi en de middag wordt afgesloten met een BBQ. De BBQ gaat om ongeveer 17:00 uur aan.De kosten voor de BBQ zijn € 7,50 voor volwassenen. Voor deelnemende kinderen worden geen kosten berekend. Ook familieleden van de deelnemers kunnen zich opgeven voor de BBQ.

Opgeven? Dit kun je tot uiterlijk 22 augustus a.s. doen door een mail aan [email protected] te sturen. 

Vergeet niet om namen van beide deelnemers en leeftijd van het kind te vermelden en of jullie er bij zijn met de BBQ. Ook als er extra familie komt bbq’en.

We hopen op een gezellige, sportieve middag. Schrijf je dus snel in!

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur Tennisvereniging Dicke Rijst

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 318 572 813

Address

De Hokhorst 3
3927 GX Renswoude